ADSL internet 20 za 10

VPN

VPN usluga namenjena je korisnicima koji imaju visoke zahteve u pogledu bezbednosti i sigurnosti privatnih mreža.

VPN usluga omogućava sigurnu, kvalitetnu i brzu razmenu podataka između udaljenih poslovnica vaše kompanije kroz infrastrukturu BeotelNet-a.

Uspostavljanjem konekcija na layeru 2 OSI referentnog modela obezbeđuje se najviši nivo zaštite razmene podataka između udaljenih lokacija, pošto se veze realizuju nezavisno od infrastrukture Interneta.

Prednosti VPN usluge
  • Sigurnost - veze su realizovane nezavisno od infrastrukture Interneta
  • Garantovana pristupna brzina
  • Jednostavna i brza implementacija
  • Lako održavanje
Za sve informacije možete se obratiti Službi prodaje za poslovne korisnike BeotelNet-a na e-mail: biznis.prodaja@isp.beotel.net ili na broj telefona: 011 4255 193.

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!