Digi

Vesti


Uplatno mesto u Nišu bez struje

03.06.15

Poštovani korisnici,
Zbog radova Elektrodistribucije, uplatno mesto u Nišu neće imati struju danas, 03.06.2015., do 13h.
Vaš BeotelNet


Radno vreme prodajnog mesta u Nišu

15.05.15

Poštovani korisnici,
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme našeg prodajnog mesta u Nišu radnim danima od 09-18h, subotom od 09-14h.
Vaš BeotelNet


BeotelNet na novoj adresi u Novom Sadu! Maksima Gorkog 2.

24.03.15

Dragi korisnici, obaveštavamo Vas da smo od 25.marta 2015. na novoj lokaciji u Novom Sadu - Maksima Gorkog 2.
Svečano otvaranje lokala je u sredu u 10h.


Lokal u Bulevaru Oslobođenja 127, u utorak 24. marta 2015. radiće do 16h.


DiЏitalizacija za Џ!

13.03.15

Internet i televizija prvi mesec 1 dinar. Svaki sledeći 1.890 dinara. Besplatan Set top box.

Od sada televizija i laptopovi u ponudi, na 12 rata! Didžitalizujte se!


Ugrabi ponudu: internet i IPTV sa preko 100 kanala, besplatan setup i prvi mesec za 1 dinar!

03.03.15

Ugrabi novu ponudu BeotelNeta: internet i IPTV sa preko 100 kanala u osnovnoj ponudi, besplatan setup i prvi mesec za 1 dinar. Gledajte i vi Ligu šampiona na Arena sport kanalima!
Ponesite dinar i uverite se u sjajan kvalitet televizijske usluge koju BeotelNet nudi svojim korisnicima.
Nakon prvog meseca pretplata za ADSL internet od 10Mb/s i IPTV sa 100+ kanala je samo 1.890 dinara mesečno.
Prijavite se (odmah).


Nova ponuda BeotelNeta - Fiksna telefonija, uvek dostupna

03.03.15

BeotelNet od sada u svojoj ponudi ima i uslugu fiksne telefonije za privatne i poslovne korisnike.
Fiksna telefonija upotpunjuje ponudu BeotelNeta a korisnicima nudi mogućnost da na jednom mestu obezbede internet vezu, televiziju i fiksnu telefoniju.
Korisnici fiksne telefonije koji su zainteresovani za ponudu BeotelNeta imaju mogućnost da besplatno prenesu svoj telefonski broj iz druge fiksne mreže u BeotelNetovu mrežu uz zadržavanje telefonskog broja.


Iskombinuj i upakuj svoj novogodišnji paket!

15.12.14

ADSL + tablet 8 inča + IPTV + mobilni internet sa MiFi prenosivim hotspot ruterom - napravite svoj novogodišnji internet paket.

BeotelNet je pripremio specijalnu ponudu za praznike. U okviru akcije "Iskombinuj i upakuj svoj novogodišnji paket", korisnici su u mogućnosti da kreiraju paket po svojim željama.

Na primer, za 1990 dinara mesečno možete dobiti 10 Mb/s ADSL internet sa tabletom 8 inča ili mobilni internet uz MiFi ruter, a tu je i opcija koja uključuje oba uređaja za 2290 dinara mesečno. Svemu tome možete dodati i IPTV digitalnu televiziju u paketu.
BeotelNetov veb kalkulator čini proces kreiranja novogodišnjeg paketa jednostavnim - prvo izaberite željenu brzinu ADSL konekcije, zatim dodatne proizvode i usluge, ugovornu obavezu i kliknite na dugme "Prijava".

Tako brzo do novogodišnjeg internet paketa!
Detaljnije informacije o promotivnoj ponudi.


Nova promotivna ponuda - "Ponesi svoj internet!"

07.11.14

BeotelNet je predstavio novu promotivnu ponudu, "Ponesi svoj internet," koji omogućava korisnicima da pristupe internetu čak i kad nisu kod kuće ili u kancelariji.

Kao deo ponude korisnici koji se prijave za ovu promociju dobijaju 10 Mb/s ADSL internet pristup kod kuće, plus 10 GB mobilnog interneta za svega 1990 dinara mesečno. Poslovni korisnici takođe imaju mogućnost ADSL internet pristupa od 15 i 20 Mb/s za 2590 odnosno 2990 dinara mesečno.

Uz paket stiže i prenosivi Mobile Hotspot uređaj koji pravi hotspot pritiskom na dugme, omogućavajući konekciju sa laptopa, tableta i telefona. Novokreirani hotspot se može dalje "podeliti" sa prijateljima.

Uz "Ponesi svoj internet" paket, stavite ruter u džep i ponesite svoj internet svuda sa sobom. Ponuda važi za postojeće i buduće BeotelNet ADSL i Wi-Fi korisnike.

Detaljnije informacije o promotivnoj ponudi.


Nove cene hosting usluga

06.11.14

Od petka 7.11.2014. uvodimo nove cene hosting usluga.

Promena cene se u ovom trenutku ne primenjuje na postojeće korisnike, na koje će se nove cene primenjivati od 1.1.2016. godine.


Vaš nov televizijski izbor!

06.11.14

Nov televizijski izbor: IPTV usluga BeotelNeta, distribucija televizijskih kanala preko internet mreže.
BeotelNet u svojoj ponudi ima 3 paketa: paketi u kombinaciji sa internetom, ADSL ili WiFi konekcija ili solo IPTV paket. Solo IPTV paket je namenjen korisnicima koji su zadovoljni postojećim internetom paketom. Dok izborom jedinstvenog paketa u kojem su televizija i internet možete puno da uštedite.

U ovom trenutku u ponudi IPTV BeotelNeta je 70+ kanala, koji pokrivaju sve popularne sadržaje: vesti, sport, filmske, muzičke, kolažne kanale. Pored start paketa u ponudi je i kanal za odrasle. Paket za odrasle u prvih 6 meseci je besplatan za sve korisnike.

Uskoro ćemo, svoju ponudu proširiti najgledanijim sportskim i naučnim programima. U planu je da se broj kanala neprekidno povećava u zavisnosti od zahteva gledalaca.

Među mnogobrojnim provajderima koji pružaju uslugu distribucije televizijskog sadržaja, BeotelNet svoje mesto će tražiti u pružanju kvalitetnije usluge, popularnijim kanalima, povoljnijim cenama i veoma primamljivijim kombinovanim paketima televizije i interneta.

Za IPTV BeotelNeta možete se prijaviti na našoj stranici posvećenoj IPTV-u.


  sledećih 10 vesti »

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.