Zgrabi svoj domen »

100 soma brate RS domena

Možete registrovati sledeće ekstenzije:

Ekstenzija Cena (godišnja)
.RS 1.880 dinara
.CO.RS 875 dinara
.ORG.RS 875 dinara
.EDU.RS 875 dinara
.IN.RS 490 dinara
.СРБ 700 dinara
.ПР.СРБ 390 dinara
.ОРГ.СРБ 390 dinara
.ОБР.СРБ 390 dinara
.ОД.СРБ 390 dinara
Internacionalni domeni
.COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO
od 1.250 dinara
.ME 2.590 dinara
  • Zaštita Whois podataka za .rs i .срб domena - 500 dinara za godinu dana
  • Promena vlasništva domena - 699 dinara
  • PDV nije uračunat u cene
SRB RS domeni 3 razloga za registraciju domaćeg domena

1. Prisustvo
Registracijom .RS i/ili .СРБ domena, istovremeno i geografski određujete teritoriju za koju je internet sajt prevashodno namenjen. To je posebno bitno za internet pretraživače, koji u prikazu rezultata za pretrage iz Srbije daju prednost sajtovima na .RS i .СРБ domenima.

2. Dostupnost
Još uvek je slobodan veliki broj potencijalno zanimljivih pojmova za naziv budućeg internet domena u okviru .RS i .СРБ domenskih prostora (imena, naziva firmi ili proizvoda, geografskih i opštih pojmova iz oblasti kulture, istorije, umetnosti, itd). To nije slučaj sa .COM, .ORG i .NET domenima.

3. Identitet
Registrovanjem svih potrebnih .RS i/ili .СРБ domena potpuno štitite svoj identitet, naziv svoje firme ili svojih brendova, proizvoda ili usluga na srpskom internet prostoru.
RNIDS Opšti uslovi o registraciji naziva domena
Proverite i našu hosting ponudu. Linux i Windows hosting paketi već od 1.990 dinara godišnje!

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!