ADSL internet 20 za 10

Hosting

Nudimo Vam kvalitetan web hosting u skladu s Vašim potrebama na Linux i Windows serverima i pakete prilagođene svim grupama korisnika po najpovoljnijim cenama.
Budite naš korisnik!

BeotelNetovi Web serveri podržavaju operativne sisteme Linux (CPanel) i Windows (ASP) i pružaju najviše performanse u svojoj klasi, po najpovoljnijim cenama, uvek dostupni serveri, non-stop podrška. Koristite sve prednosti Control Panela, najnovijih skript jezika i podršku za baze podataka na obe platforme.

SitePro Web Builder

Besplatno uz Linux hosting pakete!

SitePro Web Builder
SitePro Napravite sami svoj sajt uz besplatan SitePro Web Builder alat. Izaberite jedan od 30 templejta i uz drag & drop tehnologiju, sami dizajnirajte web stranicu. U par klikova, jednostavno dodajte tekst, slike, ali i mape i YouTube video klipove. Da stvar bude još lepša, SitePro pravi tzv. "responsive" stranice, optimizovane za mobilne telefone i tablet uređaje!
Softaculous Auto Installer Softaculous Auto Installer
Softaculous Auto Installer Jednostavna i brza, tzv. 1-klik instalacija popularnih programa na vaš sajt. Dostupno je više od 300 različitih skripti i programa, uključujući blog i wiki platforme, forumi, galerije, kalendari, upitnici, korpe za kupovinu, knjige gostiju, skripte za upravljanje oglasima, multimediju, i još mnogo toga. Nađite aplikaciju iz kataloga i pokrenite instalaciju; Softaculous će sa svoje strane kreirati potrebne baze podataka i preneti fajlove sа servera.

CPanel (Linux) hosting
PHP, MySQL, PhpMyAdmin ...
Start paket
Prostor na disku 5GB
Pro paket
Prostor na disku 15GB
Master paket
Prostor na disku 25GB
1.990 din/god 3.790 din/god 7.590 din/god
Kupite Kupite Kupite
Detaljno o CPanel hostingu

*PDV nije uračunat u cene

ASP (Windows) hosting
MSSQL, MSAccess, ASP.NET ...
Mini paket
Prostor na disku 1GB
Midi paket
Prostor na disku 2GB
Maxi paket
Prostor na disku 5GB
1.990 din/god 8.990 din/god 12.990 din/god
Kupite Kupite Kupite
Detaljno o ASP hostingu

* PDV nije uračunat u cene.

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!