ADSL internet 20 za 10

Point of Presence

Lak pristup preko postojećih stalnih linkova
NA DESETINI MESTA U GRADUPoint of Presence / PoP

Usluga je dostupna potencijalnim korisnicima na mestima gde je BeotelNet prisutan kroz stalni link i ima već postavljenu pristupnu opremu. Ovakva mesta se nalaze na desetinama lokacija u gradu, pre svega u najpopularnijim poslovnim centrima Beograda. Korisnik koji se poveže na ovaj način može dobiti neograničen protok, a troškovi uspostave i povezivanja su na najmanjem mogućem nivou.

Za lokacije naših PoP-ova pozovite BeotelNet, a mi smo tu da Vam pružimo sve potrebne podatke.

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!