ADSL internet 20 za 10

Novo u ponudi:  Office 365


Stalni pristup internetu

BeotelNet nudi različite vrste konekcije, uključujući ADSL, wireless i direktne linkove. Već u zavisnosti od Vaših potreba i tehničkih mogućnosti realizovaćemo najbolju i najbržu vezu sa internetom. Saznajte više.

Fiksna telefonija

Telefonirajte i uštedite - odaberite digitalnu fiksnu telefoniju BeotelNeta, koja vam pruža jasnu i pouzdanu vezu sa neograničenim pozivima u mreži, kao i brzu instalaciju servisa na novu ili postojeću centralu. Saznajte više.

Namenski serveri

Zakupom namenskog servera imate na raspolaganju hardverske i mrežne resurse potrebne za vaše poslovanje, oslobađate se investicija za kupovinu i održavanje, obezbeđujete sigurnost i dostupnost podataka. Saznajte više.

Shared hosting

Kvalitetan web hosting na Linux i Windows serverima uz non-stop podšku. Paketi prilagođeni svim grupama korisnika po najpovoljnijim cenama. Koristite sve prednosti Control Panela. Saznajte više.

VPS

Sve Virtual Private Server (VPS) mašine imaju garantovanu brzinu procesora i memorije, a korisnici su u prilici da izaberu konfiguraciju po svom izboru i dodaju nove resurse već prema svojim potrebama. Saznajte više.

Telehousing

Telehousing predstavlja specifičan oblik zakupa prostora za smeštaj telekomunikacione opreme. Prostor je opremljen specijalnim policama, namenjenim za smeštaj servera... Saznajte više.

VPN

Korišćenjem tzv. zatvorenih tunela, VPN (Virtual Private Network) omogućava povezivanje udaljenih lokacije firme tako da one međusobno komuniciraju i razmenjuju informacije kao da se nalaze u jedinstvenoj mreži. Saznajte više.

Streaming

Koristeći naše servere u zemlji i u inostranstvu možete uživo emitovati svoje audio i video programe. Takođe, servis je idealan za emitovanje sajmova, konferencija, sportskih i drugih događaja. Saznajte više.Pošto izaberete servise koji Vam trebaju...

Kliknite ovde za kontakt

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!